Internazionalenieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.
Thuis » Club Friendlies 1 » Wedstrijden » Chelsea - Inter

Chelsea - Inter

Zondag, 11 augustus 2024
16:00

Stadion

Stamford Bridge

Scheidsrechter

-

Locatie

London

Wedstrijd Chelsea - Inter

Live-evenementen voor Chelsea - Inter starten na de aftrap. De aftrap voor deze wedstrijd is op Zondag, 11 augustus 2024 om 16:00

Statistieken Chelsea - Inter

Statistieken voor Chelsea - Inter worden na de aftrap getoond. De aftrap voor deze wedstrijd is op Zondag, 11 augustus 2024 om 16:00

Opstellingen

Zodra de opstellingen voor Chelsea - Inter gepubliceerd zijn, zullen ze hier verschijnen.

Head 2 Head

Laatste onderlinge resultaten
Chelsea 0 - 1
16 maart 2010
Inter
Inter 2 - 1
24 februari 2010
Chelsea

Internazionalenieuws.nl

Bezoek Internazionalenieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Inter van Milano. Blijf op de hoogte van de laatste Inter transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Inter wedstrijden.

Internazionalenieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Internazionalenieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Internazionalenieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Internazionalenieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.